PPB

El novembre del 2015, es compleix el 40 aniversari de la mort de Pier Paolo Pasolini. Les persones que formem part del Projecte Pier Paolo Pasolini Barcelona (PPB) considerem que aquesta és una data prou important per intentar fer alguna cosa que mantingui viva la figura d’aquest poeta, cineasta i escriptor.

Això, ni podem ni volem fer-ho sols. Sabem que hi ha gent que comparteix l’interès per Pasolini. Sabem que hi ha persones que amb idees i iniciatives interessants que es podrien portar a terme. Nosaltres estem oberts a totes les propostes, a totes les iniciatives i a totes les col·laboracions.

Us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres i a fer, des d’ara, l’any Pasolini un projecte cultural ampli, necessari i viu.27 mar. 2015

El PPB als Cineclubs


El passat 17 de Març al cinema Bosc de Vilanova i la Geltrú, dos membres del Grup (Pere Alberó / Hilari M. Pellicé) van fer una exposició del Projecte Pasolini Barcelona, una resenya del film El Decamerón - que es va projectar seguidament - i una introducció al cine de Pier Paolo Pasolini, dins de la programació del Cine-Club Sala 1. Després es va fer un participatiu cine-fórum fins tard. Entre el públic assistent hi era l'actor Sergi López.


No hay comentarios:

Publicar un comentario