PPB

El novembre del 2015, es compleix el 40 aniversari de la mort de Pier Paolo Pasolini. Les persones que formem part del Projecte Pier Paolo Pasolini Barcelona (PPB) considerem que aquesta és una data prou important per intentar fer alguna cosa que mantingui viva la figura d’aquest poeta, cineasta i escriptor.

Això, ni podem ni volem fer-ho sols. Sabem que hi ha gent que comparteix l’interès per Pasolini. Sabem que hi ha persones que amb idees i iniciatives interessants que es podrien portar a terme. Nosaltres estem oberts a totes les propostes, a totes les iniciatives i a totes les col·laboracions.

Us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres i a fer, des d’ara, l’any Pasolini un projecte cultural ampli, necessari i viu.10 jul. 2014

Col•loqui. Pasolini en diàleg amb Ivan Illich


Ahir, 9 de Juliol,  a La Casa de la Paraula, com a cloenda d’aquest primer semestre d’activitats del Projecte Pasolini Barcelona, es va tractà el traç d’un mapa de correspondències entre dues de les més lúcides ments del segle XX.
Alfons Garrigós filòsof i professor d’història i filosofia i coneixedor de Pasolini, i Silvia Grünig arquitecte i autora d’una tesi doctoral sobre Ivan Illich van mantenir una entrevista dialogada conduïda per Stefano Puddu.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario