PPB

El novembre del 2015, es compleix el 40 aniversari de la mort de Pier Paolo Pasolini. Les persones que formem part del Projecte Pier Paolo Pasolini Barcelona (PPB) considerem que aquesta és una data prou important per intentar fer alguna cosa que mantingui viva la figura d’aquest poeta, cineasta i escriptor.

Això, ni podem ni volem fer-ho sols. Sabem que hi ha gent que comparteix l’interès per Pasolini. Sabem que hi ha persones que amb idees i iniciatives interessants que es podrien portar a terme. Nosaltres estem oberts a totes les propostes, a totes les iniciatives i a totes les col·laboracions.

Us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres i a fer, des d’ara, l’any Pasolini un projecte cultural ampli, necessari i viu.14 oct. 2014

El PPB a la Assembla de la FCCC.
Dissabte, 18 d’octubre de 2014  CINECLUBS a Santa Coloma de Gramenet

L’Assemblea de la Federació Catalana de Cineclubs d’aquest any ve acompanyada per unes activitats molt interessants:

Al matí, una conversa de dues hores entre Agnes Varda i José Luis Guerin.

A la tarda, un acte d’homenatge a Miquel Porter Moix i Pier PaoloPasolini, amb la presentació i projecció del seu primer film, Accattone.

A última hora, un concert d’homenatge a Miquel Porter Moix a càrrec de Boris i l’altra banda

Durant el dia, membres del grup Projecte Pasolini Barcelona explicarem la programació i les propostes que s’estan  preparant i  s’oferiran durant l’Any Pasolini.

Totes les activitats que inclou el programa, excepte el dinar i l’Assemblea,  són obertes i gratuïtes.

Trobareu el detall de la jornada en el link   http://federaciocatalanacineclubs.cat/news/ca_ES/2014/09/19/0001/9a-jornada-del-cineclubisme-catala-18-octubre-santa-coloma-de-gramenet

No hay comentarios:

Publicar un comentario