PPB

El novembre del 2015, es compleix el 40 aniversari de la mort de Pier Paolo Pasolini. Les persones que formem part del Projecte Pier Paolo Pasolini Barcelona (PPB) considerem que aquesta és una data prou important per intentar fer alguna cosa que mantingui viva la figura d’aquest poeta, cineasta i escriptor.

Això, ni podem ni volem fer-ho sols. Sabem que hi ha gent que comparteix l’interès per Pasolini. Sabem que hi ha persones que amb idees i iniciatives interessants que es podrien portar a terme. Nosaltres estem oberts a totes les propostes, a totes les iniciatives i a totes les col·laboracions.

Us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres i a fer, des d’ara, l’any Pasolini un projecte cultural ampli, necessari i viu.15 oct. 2015

"Pasolini a Barcelona" el documental del PPB.

Al proper diumenge, 1 de Novembre a les 19,30h s'estrenará el documental del director Hilari M. Pellicé (membre del Projecte Pasolini Barcelona)  "PASOLINI A BARCELONA" a la Filmoteca de la Catalunya. La película obrirá el Cicle "PASOLINIANA"  a la mateixa Filmoteca fins el diumenge día 8. En l'esmentat documental han colaborat gairebé tots els membres del Grup PPB, com a coordinació d' entrevistes, documentació i disseny gràfic. El film recull els testimonis dels que el van conèixer aleshores, així com la intervenció de crítics de cinema i estudiosos de la obra de Pier Paolo Pasolini. Aviat posarem el programa complet del cicle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario